Tjalk 10 Oud-Beijerland

€ 229.500,00 /k.k.
Soort: Eengezinswoning
Opp. (M 2)
122
Kamers
6

Informatie

  • Bouwjaar: 1982

Omschrijving

“Wij hopen dat de nieuwe bewoners ook tenminste 25 jaar gaan genieten van dit fijne huis en omgeving.”

Door aanbouw vergrote, goed onderhouden 6-kamerwoning met vrijstaande berging en verzorgde tuin (noordoost), onderhoudsarm aangelegd met onder andere sierbestrating, op 120 m² eigen grond.

Aantrekkelijk gelegen in een doodlopende straat in de kindvriendelijke Zoomwijck, nabij scholen en nieuw wijkwinkelcentrum, met het dorpscentrum binnendoor in enkele fietsminuten bereikbaar.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

Indeling: hal met toiletruimte voorzien van wandcloset en trapopgang, uitgebouwde zeer royale leefruimte (opp. circa  47 m²) bestaande uit tuingerichte  woonkamer met openslaande deuren, voorraadkast en open keuken v.v. hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur en extra kastruimte. De vloer is afgewerkt met massief Jatoba hardhouten vloerdelen, de wanden en het plafond zijn gestuukt.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (495×292, 396×214 en 292×290) en badkamer (214×170) met douche, 2e toilet en badmeubel met wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met bergruimte en opstelplaats voor wasmachine/droger en cv-ketel, ruime 4e slaapkamer (opp. circa 10 m²) en 5e (slaap)kamer (opp. circa 8 m²), thans in gebruik als hobbyruimte met vaste kasten en bergvliering. Aan voor- en achterzijde bevindt zich een tuimeldakraam.

De woning is goed geïsoleerd (dak, gevels, begane grondvloer en gedeeltelijk dubbele beglazing) en voorzien van hardhouten kozijnen. Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2017. De stenen berging bevindt zich in de achtertuin en is voorzien van elektriciteit. Zowel aan de voor- als achterzijde bevindt zich een watertappunt.

  • Uitgebouwde royale leefruimte
  • 4 of 5 slaapkamers
  • Rustige straat in kindvriendelijke Zoomwijck
  • Nieuw wijkwinkelcentrum, scholen en dorpscentrum op korte afstand
  • Nabij park en recreatiemogelijkheden langs rivier Het Spui

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

Video