Schenkeldijk 44 Zuid-Beijerland

€ 325.000,00 /k.k.
Nummer: 44
Soort: Dijkhuis
Opp. (M 2)
198
Kamers
5
Slaapkamers
4

Informatie

  • Bouwjaar: 1911

Omschrijving

“De zonsondergangen in de weidsheid van de polder zijn onbetaalbaar

 

 

Royaal en halfvrijstaand woonhuis met prachtig vrij polderuitzicht, berging en grote tuin met zuidwest ligging op 500 m² eigen grond.

 

Oorspronkelijk in 1911 gebouwde dijkwoning die door de jaren is uitgebouwd en gemoderniseerd.

 

Zuid-Beijerland is een gemoedelijk dorp met winkels, basisscholen en sportverenigingen. Op korte afstand bevindt zich een aantrekkelijk watersport- en recreatiegebied langs het Haringvliet. Er is een diversiteit aan wandel- en fietsroutes oa. naar het natuureiland Tiengemeten of de Korendijkse Slikken.

Bovendien rijdt u binnen enkele minuten naar de Rijksweg A29 richting Rotterdam of Brabant/Zeeland.

Indeling: entree op dijkniveau, ruime overloop met toiletruimte, meterkast en trap naar keuken op lager niveau, lichte ruime (woon)kamer (750×678) met trap naar verdieping. Op het lager gelegen niveau bevindt zich de ruime open keuken (530x372x263) voorzien van karaktervolle inbouwkeuken met diverse apparatuur en betonnen aanrechtblad, aansluitend een 2e (woon)kamer (785×427/260) met gezellige houtkachel en uitzicht over de polder, 2 maal openslaande deuren naar tuin. Aansluitend de bijkeuken (427×273) met toilet, wasmachine/droger aansluiting en cv-opstelling.

Eenvoudig zou hier een 2e badkamer gerealiseerd kunnen worden.

Deze verdiepingen zijn afgewerkt met gestucte wanden en een houten vloer.

 

Verdieping: royale overloop, 4 slaapkamers waarvan 3 met wastafel (380×352, 372×352, 380x 324 en 372×330) voorts sfeervolle badkamer met ligbad, ruime douche, 2e toilet en dubbele wastafel. De verdieping is afgewerkt met een houten vloer.

 

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en heeft fantastisch vrij uitzicht. Er zijn diverse terrassen en een vuurplaats. Tevens bevindt zich hier de berging de ruime schuur met garagedeur (590×465).

 

De woning is voorzien van dak- en gevelisolatie en is geheel voorzien van dubbele beglazing.

 

Een royale dijkwoning in een landelijke omgeving met prachtig uitzicht rondom.

 

 

  • Lichte en karaktervolle woning
  • Vrij en weids uitzicht
  • woonoppervlak 198 m² en bruto inhoud 675 m³
  • 4 royale slaapkamers
  • Zonnige tuin

 

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

Video

[contact-form-7 404 "Not Found"]