Prins Hendrikstraat 15 Oud-Beijerland

€ 249.000,00 /k.k.
Soort: Hoekwoning met garage
Kamers
5
Garages
1

Informatie

  • Perceel: 253 M 2
  • Bouwjaar: 1932

Omschrijving

“Het karakter van het huis en de centrale ligging hebben bijna 40 jaar bijgedragen aan een warm thuis”

 

In het centrum gelegen halfvrijstaande ’30-er jaren woning met vrijstaande stenen garage en beschutte, zonnige achtertuin (west) op 253 m² eigen grond.

 

Deze oorspronkelijk in 1932 gebouwde woning is later vergroot door een aanbouw aan de achterzijde. Hier bevinden zich de keuken en bijkeuken alsmede (slaap)kamer en badkamer.

Winkels, horeca en overige voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree in hal met toilet, ruime lichte woonkamer (782x400x368) met gezellige houtkachel, keuken (334×220) voorzien van eenvoudig keukenblok met losse apparatuur en toegang tot tuin, aansluitend in aanbouw bijkeuken met wasmachine aansluiting (215×173) voorts (slaap)kamer met openslaande deuren naar tuin en badkamer met douche en wastafel.

De begane grond is afgewerkt met een marmoleum vloer.

 

1e verdieping: overloop met cv opstelling en 3 slaapkamers (403×251, 431×211 en 279×251)

2e verdieping: via vaste trap bereikbare praktische bergzolder.

 

De vrijstaande garage (606×294) bevindt zich aan de achterzijde. Tevens is hier nog een eigen parkeerplaats. De tuin is aangelegd met diverse terrassen en vaste beplanting.

De woning beschikt over houten kozijnen met nagenoeg overal dubbele beglazing.

 

Een karaktervol woonhuis op een aantrekkelijke locatie dat naar eigen wens kan worden gemoderniseerd.

 

  • Jaren ’30 woning
  • Vrijstaande garage
  • Grote, beschutte tuin
  • Gelijkvloers wonen mogelijk
  • Winkels op loopafstand

 

 

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

Video

[contact-form-7 404 "Not Found"]