Spiering Makelaardij in het kort

Spiering Makelaardij, opgericht door geboren- en getogen Hoeksche Waarder Jacco Spiering, is al jaren een begrip in de regio. Wij zijn een allround makelaarskantoor met full-service dienstverlening waarnaast het behalen van het beste zakelijke resultaat voor onze opdrachtgevers ook het menselijke aspect sterk aanwezig is.

Jarenlange ervaring

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het makelaars vak en staan garant voor een persoonlijke aanpak. Dat merkt u in alle opzichten!

Complete begeleiding

Naast onze uitgekiende verkoopbemiddeling zijn we vooral sterk in complete begeleiding bij aankoop van uw nieuwe woning en het uitvoeren van alle soorten taxaties.

Kennis maken

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, ons telefoonnummer is 0186- 621 299.

Of kom langs op ons kantoor, gelegen in het centrum van Oud-Beijerland, aan de Oost-Voorstraat 57.

Openingstijden

Wij zijn gewend om 6 dagen per week voor u klaar te staan! Dus ook in de avonduren en op zaterdag zijn wij u graag van dienst.

Tot ziens!

Vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de makelaardij?

Bij Spiering Makelaardij werk je in een klein team met gedreven en enthousiaste collega’s. Ons kantoor bevindt zich in het gezellige centrum van Oud-Beijerland en ons werkgebied beslaat de gehele Hoeksche Waard.

Wie zijn wij

Binnen ons kantoor werken wij dagelijks met veel plezier voor onze opdrachtgevers. Onze nuchtere en persoonlijke manier van werken alsmede de mond-tot-mond reclame van tevreden opdrachtgevers maakt dat wij al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de makelaardij zijn.

Hoe ziet je werkdag eruit

Je werkt minimaal 32 uur van maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 17.30 uur. Je bent het eerste aanspreekpunt, houdt de agenda en e-mail bij en met behulp van ons CRM-systeem Realworks behandel je de verkoop en aankoopdossiers en werk je taxatierapporten uit. Naast de samenwerking met onze makelaars heb je ook veelvuldig overleg met onze (vaste) opdrachtgevers, notarissen en collega-makelaars.

Wie zoeken wij

Voor het administratief ondersteunen van onze makelaars in het bemiddelen bij verkoop, aankoop en taxeren van woningen, zijn wij op zoek naar een collega. De makelaardij is nooit saai en verandert continu. Daarom zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons team, een stressbestendige medewerker met doorzettingsvermogen, die accuraat is en een goed overzicht heeft.

Functieprofiel

  • Je bent punctueel, flexibel, stressbestendig, leergierig en sociaal
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse taal
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Werkinstelling en denkniveau vinden wij belangrijker dan opleiding
  • Woonachtig in de Hoeksche Waard

Wat bieden wij jou

  • Positieve werkomgeving
  • Marktconform salaris
  • In toekomst mogelijkheid tot opleiding

Solliciteren

Is je interesse gewekt, spreekt ons kantoor je aan en herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar silviavanderwindt@spieringmakelaardij.nl

Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.