Wolweversweg 25

€ 229.000,00 /k.k.
Soort: Eengezinswoning
Kamers
5

Informatie

  • Perceel: 111
  • Bouwjaar: 1983

Omschrijving

“Het dorpscentrum om de hoek en het vrije uitzicht gaan wij missen’

 

 

  

Mooi gelegen, ruime 5-kamerwoning met 2 bergingen, en beschutte, zonnige tuin (zuidoost), aangelegd met o.a. sierbestrating op 111 m² eigen grond.

Modern woonhuis met vrij uitzicht over een groot plantsoen. Gelegen op een aantrekkelijke locatie in de kindvriendelijke Zoomwijck nabij scholen en nieuw wijkwinkelcentrum. Ook het dorpscentrum is snel bereikbaar.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

Indeling: hal met toiletruimte voorzien van hangcloset, woonkamer met voorraadkast en open keuken (tezamen circa 36m²) v.v. nieuwe moderne inbouwkeuken met apparatuur, handige voorraadkast en toegang tot het terras.

De wanden en het plafond zijn gestukt, de vloer is afgewerkt met laminaat in een vergrijsde houttint.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamer (560×290, 313×290 en 430×188) en badkamer (206×188) met douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met bergruimte en opstelplaats voor wasmachine en cv-ketel voorts, ruime 4e slaapkamer van circa 11m² met dakraam.

De woning is goed geïsoleerd (dak, gevels en begane grondvloer) en geheel voorzien van dubbele beglazing. De woningscheidende muur is uitgevoerd als ankerloze spouw, dus minimale geluidsoverdracht.

  

  • Mooie locatie in de kindvriendelijke Zoomwijck
  • Wijkwinkels, scholen en dorpscentrum op loopafstand
  • Moderne nieuwe keuken
  • Aan voorzijde vrij uitzicht
  • 4 slaapkamers

 

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.