Sluisjesdijk 35 Piershil

€ 295.000,00 /k.k.
Soort: Vrijstaand
Opp. (M 2)
134
Kamers
6
Slaapkamers
3

Informatie

  • Perceel: 1255
  • Bouwjaar: 1930

Omschrijving

PIERSHIL – Sluisjesdijk 35

“Grenzend aan een boomgaard en uitkijkend over het akkerland.., wij vielen meteen voor het uitzicht en de rust.”

 

Vrijstaande dijkwoning met aanbouw met dierenverblijven op tuinniveau, ruim balkon op dijkniveau, parkeergelegenheid op eigen terrein en zeer riante tuin met gazon, (fruit)bomen, terras én privacy, op 1.255m² eigen grond.

 

In 1930 gebouwde woning gelegen in de mooie polder tussen Zuid-Beijerland en Piershil. Er zijn verschillende fietsroutes die leiden naar natuurgebieden als de Korendijkse Slikken en het eiland Tiengemeten dat met de (fiets)pont te bereiken is. Het Haringvliet biedt tal van watersport- en recreatiemogelijkheden en je rijdt in minder dan 10 autominuten naar de A29 richting Rotterdam en Brabant/Zeeland.

 

Indeling, dijkniveau: entree in keuken (247×246) met inbouwkeuken met diverse apparatuur, iets hoger gelegen L-vormige woonkamer (711×522/244) met uitzicht over akkerland en toegang tot op het zuiden gelegen balkon. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar en de badkamer (243×142) met douche, toilet en wastafel.

 

Verdieping: trap vanuit de woonkamer naar overloop met wastafelmeubel, en 3 slaapkamers (522×225, 357×245 en 223×206) waarvan twee met vaste kastruimte. De achtergevel is over de gehele breedte opgetrokken om meer ruimte te creëren en aan de voorzijde is een dakkapel geplaatst.

 

Onderdijks: vanuit de bijkeuken leidt een trap naar het laagste niveau met kelder, kast met cv-opstelling, en een grote ruimte die is onderverdeeld in drie kamers (389×485, 251×239 en 251×246). Aan beide zijde geeft een deur  toegang tot de tuin en erf. Deze ruimte is geheel ingericht als professioneel dierenverblijf waarbij de aangrenzende natte ruimte (362×243) gebruikt wordt als bijkeuken en wasgelegenheid voor honden, het bad is op hoogte gesteld.

 

De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, het dierenverblijf heeft houten kozijnen. De gevels zijn nageïsoleerd. Aan de voorzijde zijn twee rolluiken aangebracht, op het balkon zorgt een breed knikarm zonnescherm desgewenst voor schaduw.

 

Er is veel parkeerruimte naast de woning, zowel boven- als onderaan de dijk en er zijn meerdere watertappunten. De fraaie, diepe tuin is op het zuiden gelegen, biedt veel privacy en grenst aan een boomgaard.

 

Deze aanbieding is interessant voor iedereen die meer vrijheid en ruimte zoekt of gewoon een prachtige plek om te wonen!

 

  • Perceelgrootte van 1.255m²!
  • Uitzicht over polder en boomgaard
  • Grote hobby- of werkruimte
  • Prachtige zonnige tuin met veel privacy
  • Nabij het dorp met supermarkt, bushalte en meer

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft u een indruk van de woning. De genoemde maten zijn circa maten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.