Karnmolen 12 Goudswaard

€ 372.500,00 /k.k.
Soort: 2 onder 1 kap
Kamers
5
Slaapkamers
3

Informatie

  • Perceel: 256
  • Bouwjaar: 2005

Omschrijving

“Hoe wilt u de extra ruimte in de voormalige garage gebruiken? Werkplek, speelkamer voor de kinderen of slaapkamer met douchegelegenheid….het kan allemaal”       

Modern vormgegeven 2/1-kapwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein en gunstig op de zon gelegen tuin op 256 m² eigen grond.

Gelegen op een rustige locatie aan de rand van het dorp, met vrij uitzicht aan de voorzijde, aantrekkelijk woonhuis (bouwjaar 2005) dat door de 1e eigenaar goed onderhouden is.

De ruimte in de voormalige garage biedt een uitstekende mogelijkheid voor bijvoorbeeld slaapkamer en badkamer op de begane grond dan wel wonen en werken aan huis. Daarnaast verdient de riante leefruimte van maar liefst 58 m2 de aandacht.

Goudswaard is een rustig dorp in de Korendijkse polder dat omringt wordt door natuur en akkerbouw en een eigen haven heeft. Er zijn basisscholen, sportverenigingen en winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

Indeling: entree in ruime hal met trapopgang, garderobe en toiletruimte met hangcloset, riante leefruimte van circa 58 m² bestaande uit woonkamer met woning brede glaspartij waardoor er veel daglicht binnen treedt.

De inbouwkeuken is uitgevoerd in een U-vorm en voorzien van diverse apparatuur.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de praktische en ruime

(werk-)kamer (414×294) met voorbereidingen voor douchegelegenheid op de begane grond. Deze ruimte kan naar eigen inzicht verder worden afgewerkt.

De hal en keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, de woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer.

1e verdieping: overloop met grote bergkast (218×172), hoofdslaapkamer aan de achterzijde van circa 15 m², 2e slaapkamer (431×279) en eveneens grote badkamer (254×252) met inloopdouche, hangcloset en 2 wastafels.

2e verdieping: vaste trap naar ruime 3e slaapkamer (540×327), cv-/wasruimte en veel bergruimte.

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (HR++) en dak- gevel- en vloerisolatie.

De achtertuin heeft een zuidoostelijke ligging en is fraai aangelegd met verschillende terrassen en borders.

Een prachtig jonge woning, vergroot, goed onderhouden en klaar voor de nieuwe bewoner!

 

  • Riante leefruimte
  • Mogelijkheid voor werken aan huis, eigen entree
  • Rustig gelegen
  • Fraai aangelegde tuin
  • Riante slaapkamers en badkamer

 

 

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.