Twitter Facebook  

Verstand van zaken, gevoel voor mensen

Bij de koop of verkoop van een woning komt heel wat verstand én gevoel kijken. Juist belangrijke financiële beslissingen hebben een sterke emotionele kant. Natuurlijk moet alles perfect worden geregeld. Dat is vooral papierwerk en kan elke makelaar voor u verzorgen. Bij Spiering Makelaardij draait het in de eerste plaats om u, om mensenwerk. Die uitgesproken persoonlijke benadering spreekt veel van onze klanten aan. Daarom houden we het hier kort en laten we de mond-tot-mondreclame voor ons spreken. Zo doen we dat al jaren en daar zijn we trots op.

Wie zijn wij

Alles onder één dak
Spiering Makelaardij en Hypotheken is al sinds 1995 een begrip in de regio. Opgericht door Jacco Spiering, inmiddels uitgegroeid tot een allround makelaarskantoor met full-service dienstverlening.  Samen hebben de medewerkers van Spiering jarenlange ervaring in het vak en daar profiteert u van! Naast verkoopbemiddeling zijn we met name sterk in aankoopbegeleiding. Daar ligt echt onze onderscheidende kracht. Als u eenmaal een woning op het oog heeft, zorgen wij ervoor dat u precies de juiste stappen zet en natuurlijk: dat u de beste prijs betaalt.

Kennismaken?
Wilt u meer weten, onze uitgebreide verkoopbrochures bekijken of gewoon even kennismaken? Kom gerust eens langs, ons kantoor is zes dagen per week geopend. Spreekt u liever af op een ander tijdstip? Dan maken we buiten kantooruren een afspraak.

Openingstijden kantoor
maandag t/m vrijdag van 8.45 uur tot 17.30 uur
zaterdag van 10.00 uur tot 13.30 uur
's avonds op afspraak


Jacco Spiering
Oprichter en eigenaar
NVM-makelaar/taxateur
In het vak actief sinds 1987
Mail Jacco


Kristel Bos
Assistent-makelaar
In het vak actief sinds 2000
Mail Kristel


Silvia van der Windt
Assistent-makelaar
In het vak actief sinds 2003
Mail Silvia